11. joulukuuta 2013

Leipuri Hii-iivaa-aa (trallallaa)

Olen huomannut itsessäni varsin omituisia piirteitä. Nimittäin.
Olen alkanut panostaa ruokaan pyrkien valmistamaan sen alusta alkaen mahdollisimman lähellä tuotetuista kotimaisista raaka-aineista. Tällä kertaa en tosin viittaa isääni ja hänen hirvisaaliiseensa. (http://apinkglove.blogspot.fi/2013/10/kasassa-keiton-ainekset-soup.html)

Skribenttinne, Leipuri Hiiva, pyöräyttää pari kertaa viikossa sämpylätaikinan!
Sämpyläresepti on kirjoitettuna punakantiseen reseptivihkoon, joten en ala sitä tähän sen tarkemmin kopioida. Eilen tulin heittäneeksi taikinaan mm. spelttijauhoja, leseitä, kurpitsansiemeniä ja pellavarouhetta. Lopputuloksia katsoessani aloin miettiä, mitä mahdoin unohtaa?


I love baking. It's my new hobby, you could say. Last night I baked buns. And something was definitely missing in my dough.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti