17. marraskuuta 2014

Röllyn matkapäiväkirja: päivä yksi Rauhalahden kylpylässä Kuopijossa

Moon aiva räyryksis!

Telkkari toi äänen ja kuvan hotellihuoneeseeni aamukahdeksalta. Emmä jaksa...
Suihkun kautta biksuihin, nokka kohti vesijumppaa.
Äitini harrastaa vesijumppaa, ja nyt voi tytärkin sanoa kokeilleensa. Pötkylän kanssa tehtiin erilaisia harjoitteita: jaloille, käsille, kropalle. Tärkeintä oli pitää raajat vedenpinnan alapuolella, mikä oli verraten hankalaa, kun vesi oli alimmillaan 120 sentissä. Kuumavesialtaan (veden lämpötila 37 astetta) kautta suihkuun. Huomenna saatan kokeilla kylmävesiallasta (veden kylmyystila 7 astetta). Tai sitten en.

Aamupala ja ensimmäisten päiväunien aika.

Päiväunien jälkeen, kello 11.15, kuntotestejä, joissa testattiin motoriikkaa, lihaskuntoa sekä liikkuvuutta. Kaikkien testien perusteella huippukuntoinen likka... Tosin ennen testejä arvioin oman fyysisen kuntoni "huonoksi", sillä kuntosaliharjoittelu on jäänyt minimiin (lue: ostin jumppapallon ja katsoin parin minuutin pätkän jumppapallon käytöstä Youtubesta). Tutustumista kuntosalilaitteisiin, joissa lähdin heti tavoittelemaan kuuta taivaalta... Jalkaprässiin oma pr - eikä noussut. Ja katajaan kapsahdin... Tietysti peripohjalaiseen tapaan lähdin syyttämään vehkeitä. Ja kyllä minä niin sille jalkaprässille vielä näytän!

Lounas ja toisten päiväunien aika.

Päiväunien jälkeen, klo 14.15, oli aika keskustelujen aiheesta "liikunta ja paino". Keskustelujen jälkeen oli vuorossa happihyppely hotellin ympäristössä. Paikallisia kiviä ja kannon nokkia. Muutama juoksuspurtti. Venyttelyt sekä manikyyri.

Päivällinen ja hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti